top of page

 HR.BIRK

I 2013 grundlagde Michael Birk og Anders Winther distributionsvirksomheden Birk & Winther med Oscar Jacobson og Morris Stockholm under deres vinger.

I 2016 valgte Anders imidlertid nye spændende udfordringer og virksomheden hedder derfor i dag HR. BIRK og drives af grundlæggeren Michael Birk samt Country Sales Manageren Joachim
Riis-Bernickow.

HR.BIRK

MICHAEL

Hr. Birk er distributør af de to anerkendte svenske brands, Oscar Jacobson og Morris Stockholm samt Saddler Scandinavia . Vi ønsker at repræsentere og formidle brands som er analog til vores holdninger og værdier – Brands med historie, attitude og vitalitet hvor kvalitet og design fremstår som den altafgørende grundsten. Vi praktiserer ´La Bella Cultura´ som er en italiensk tale- og levemåde. I denne sammenhæng betyder La Bella Cultura, at man gør noget ud af sig selv, går op i kvalitet og har øje for detaljen. I Italien er dette en anerkendt filosofi, en filosofi som vi ønsker at udbrede herhjemme via Oscar Jacobson og Morris Stockholm. Vi tror på passion og engagement som værende nøgleordene bag enhver succeshistorie, hvorfor vi sætter disse værdier højt.

Michael Birk startede sin karriere i Carly Gry med brandet Cottonfield som skulle etableres i Danmark. Da denne hårde opgave blev fuldt succesfuldt til dørs tiltrådte Michael efterfølgende hos Sand Copenhagen som International Sales Manager med det meste af Europa som arbejdsplads. Efter mange gode år herved skiftede han sin stilling ud med stillingen som partner i GANT hvor brandet stod foran en genetablering på det danske marked. Michael solgte sin andel i 2010 og påbegyndte herefter sin NLP-uddannelse som han færdiggjorde året efter. I 2013 etablerede han så Birk & Winther som den dag i dag hedder Hr. Birk.

JOACHIM

Joachim blev efter handelsskolen brancheudlært via Bestseller Academy og blev straks herefter Store Manager for Jack & Jones i København. Efter nogle lærerige og succesfulde år i Bestseller tog han rejsen videre til SuperDry og blev Store Manager og Indkøber for 2 afdelinger i hovedstadsområdet med udvidet ansvar. Efter nogle særdeles gode år ved SuperDry tog han en tur forbi Tøjeksperten som Sales Manager inden han i 2017 startede som Country Sales Manager hos Hr. Birk med bl.a. salg og udvikling af Oscar Jacobson og Morris Stockholm i Danmark som ansvar. Blev certificeret motivator og motivationsanalytiker ved Mark Anthony ApS i 2016.

bottom of page