• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
Morris_Stockholm_AW20_6.jpg

VORES

BRANDS

Vi ønsker at repræsentere og formidle brands som er analog til vores holdninger og værdier – Brands med historie, attitude og vitalitet hvor kvalitet og design fremstår som den altafgørende grundsten.

 

Vi praktiserer ´La Bella Cultura´ som er en italiensk tale- og levemåde. I denne sammenhæng betyder La Bella Cultura, at man gør noget ud af sig selv, går op i kvalitet og har øje for detaljen.

OSCAR 
JACOBSON

I 1881 blev Johan Oscar Jacobson født i Sverige. I 1903 grundlagde han Oscar Jacobson i den svenske by Borås i samarbejde med sin tantes mand, Anders Söderberg, som sidenhen gik på pension i 1906. Samme år tiltrådte Oscars bror, Carl, og drev virksomheden sammen med sin bror. Dengang havde man primært fokus på komfortabelt arbejdstøj i god solid kvalitet samt simple skjorter til basisklædeskabet. I 1958 overtog Oscars søn, Anders, virksomheden og herfra blev brandet mere fashion orienteret med kraftigere fokus på suits af høj kvalitet med inspiration fra både Norden, Storbritannien og Italien.

 

I dag er Oscar Jacobson ét af de mest velrespekterede brands i Sverige, er svenske kongelige hofleverandører og arbejder udelukkende med de bedste vævere i verden (primært italienske) I dag er det et full-range brand dog med primær fokus på konfektion og made-to-measure. Oscar Jacobson henvender sig til den kvalitetsbevidste mand som ønsker tidløs design og klassiske elementer kombineret med et strejf af detaljeorienteret mode. 

MORRIS

STOCKHOLM

I 1949 lå der en meget anerkendt forretning i Stockholm som hed Morris. Alle der ønskede de nyeste nye klæder og bedste kvalitet indenfor beklædning gik til Morris. Forretningen var førende i branchen til starten af 1970’erne hvor alle valfartede til for at købe deres smarte tøj som havde britisk kulturarv som sortimentets grundsten. Desværre blev bygningen som Morris dengang befandt sig i opkøbt af det der senere skulle komme til at blive Sveriges største bank, Nordea. Dermed endte en spektakulær epoke.

Selve brandet Morris Stockholm blev etableret i Sverige tilbage i 2004 af Jan Alsén. Jan mente markedet og branchen som helhed manglede et mere preppy brand med kærlighed til glade farver. Dette bragte han verden via Morris Stockholm som er inspireret af butikken Morris samt britisk kulturarv, nordisk design og kvalitet og fransk og italiensk chic elegance. Alt i alt er Morris Stockholm i dag et full-range brand med både herre- og damekollektioner som begge udgør et vaskeægte preppy imperium i Skandinavien som bringer ens tanker på en livsbekræftende rejse til Saint Tropez og den franske riviera.