top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

VORES

BRANDS

Vi ønsker at repræsentere og formidle brands som er analog til vores holdninger og værdier – Brands med historie, attitude og vitalitet hvor kvalitet og design fremstår som den altafgørende grundsten.

 

Vi praktiserer ´La Bella Cultura´ som er en italiensk tale- og levemåde. I denne sammenhæng betyder La Bella Cultura, at man gør noget ud af sig selv, går op i kvalitet og har øje for detaljen.

OSCAR 
JACOBSON

I 1881 blev Johan Oscar Jacobson født i Sverige. I 1903 grundlagde han Oscar Jacobson i den svenske by Borås i samarbejde med sin tantes mand, Anders Söderberg, som sidenhen gik på pension i 1906. Samme år tiltrådte Oscars bror, Carl, og drev virksomheden sammen med sin bror. Dengang havde man primært fokus på komfortabelt arbejdstøj i god solid kvalitet samt simple skjorter til basisklædeskabet. I 1958 overtog Oscars søn, Anders, virksomheden og herfra blev brandet mere fashion orienteret med kraftigere fokus på suits af høj kvalitet med inspiration fra både Norden, Storbritannien og Italien.

 

I dag er Oscar Jacobson ét af de mest velrespekterede brands i Sverige, er svenske kongelige hofleverandører og arbejder udelukkende med de bedste vævere i verden (primært italienske) I dag er det et full-range brand dog med primær fokus på konfektion og made-to-measure. Oscar Jacobson henvender sig til den kvalitetsbevidste mand som ønsker tidløs design og klassiske elementer kombineret med et strejf af detaljeorienteret mode. 

DUE
SIGNORI

Due Signori er italiensk og betyder ´De To Herre´. Det er de to stiftere, Michael Birk og Joachim Riis-Bernickow som der er tale om. Tilsammen har de hvad der ligner et halvt århundrede med erfaringer inden for mode- og detailbranchen.

 

Due Signori er skabt med øje for det tidløse design. Vi stræber efter at tilbyde dig som forbruger, produkter som du kan nyde godt af på tværs af årets sæsoner. Vi er ikke endnu et modebrand som introducerer en ny fuld kollektion hver anden måned. Vi kommer derimod kun med 2 årlige kollektioner: Forår/sommer samt efterår/vinter. Thats it – og mange af vores produkter vil være tidløse klassikere indenfor bla. Skjorter, strik og blazere som kan gå igen tværs over kollektioner, så du altid kan finde dine favoritter hos os.

bottom of page